info@baldovec.cz RECEPCE +420 606 744 265 (v době od 8:00 - 20:00) czen

Zvěřinové speciality 2. - 3.12.2017

Již po několikáté provoní naši restauraci vůně koření a čerstvé zvěřiny.

Zvěřinové speciality 2. - 3.12.2017

První prosincový víkend, v sobotu a v neděli 2. - 3.12., jsme pro vás opět připravili speciální zvěřinové menu.

Na jeho přípravě se spolu s našim kuchařským týmem podílel také uznávaný šéfkuchař, pan Lubomír Brázda, který v tento víkend bude také na Baldovci hostovat.

V nabídce si budete moci pochutnat na lahodných masech daňka, jelena, srny nebo kance. Připravili jsme pro vás také jednu specialitu kuchyně = šéfkuchaře. Rozhodně doporučujeme také vychutnat předkrm v podobě delikátní paštiky nebo zakončit celou degustaci dezertem - tentokrát vaše chuťové pohárky rozehrají jablka v karamelu s vanilkovou zmrzlinou. Což jistě ocení hlavně ženy ;-)

Rozhodně doporučujeme rezervovat si svůj oblíbený stůl.

Kompletní menu naleznete v příloze této novinky.

 

Těšíme se na viděnou, celý tým areálu Baldovec.

 

PS: Ideální pro chladné prosincové vikendy je kombinace pobytu v našem wellness a následně právě třeba výborného oběda nebo večeře. Zkrátka ideální relaxace v této uspěchané době.

Informace ke stažení
Vloženo Od